Formula Lapte Praf 3 de crestere 36 luni Aptamil 800 g

50,00 RON
cu TVA

IMAGINEA ESTE DOAR SUGESTIVA
PRODUCATORUL ISI REZERVA DREPTUL DE A SCHIMBA AMBALAJUL FARA A MODIFICA FORMULA, INGREDIENTELE SAU DOZAJUL PRODUSULUI

Laptele fortifiat Aptamil Junior 3 ani+ contribuie in mod natural la un sistem imunitar sanatos, prin continutul aditional de vitamine A, C si D.

Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de returnare Politica de returnare

Aptamil Junior 3 ani , lapte fortifiat premium, pentru copiii de la 3 la 5 ani Pana la varsta de 5 ani, organismul copilului tau se dezvolta extrem de rapid si este inca vulnerabil. Asadar, juniorul are inca nevoie de un aport de nutrienti care sa ii sustina dezvoltarea sistemului imunitar, mai ales in momentul intrarii in colectivitate.  Este imbogatit cu nutrienti esentiali, precum fier, calciu si zinc, astfel incat juniorul tau sa faca fata marilor provocari ale lumii celor mici.  Aptamil lapte fortifiat premium contine Pronutra , un complex unic de ingrediente care combina prebioticele scGOS/lcFOS cu nutrienti importanti si vitaminele A, C si D care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.   Laptele fortifiat premium, Aptamil 3 , contine: Oligozaharide scGOS/lcFOS  Fier, Calciu Vitaminele A, C si D Junior 3 ani 3 -5 ani Prezentare: 800 g

8718117601936
21 Produse

Fisa tehnica

Varsta
36 luni
Numar bucati
1
Cantitate/bucata
800 g