Conditii de returnare si garantie

Condiții pentru returnarea produselor parafarmaceutice cumparate

 

Satisfactie garantata 100%

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele parafarmaceutice cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea lor.

 

Clientii baby-market.com.ro pot returna la sediul RFAN DINAMIC SRLprodusele parafarmaceutice cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar produsele parafarmaceutice vor fi returnate in ambalajul original.

 

baby-market.com.ro va inapoia contravaloarea produselor parafarmaceutice returnate in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR PARAFARMACEUTICE RETURNATE.

 

baby-market.com.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceste prezentari. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

 

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

Returnarea produselor

Acest articol nu se aplica medicamentelor si vaccinurilor prezentate pe site, care se pot ridica doar din sediul RFAN DINAMIC SRL.

 

De asemenea, politica de returnare nu se aplica precomenzilor care se ridica din magazin. Produsele pentru aceste precomenzi sunt doar rezervate, clientul rezervandu-si dreptul sa le achite* sau nu dupa ce le verifica conformitatea in momentul ridicarii precomenzii din magazinul nostru.

 

*netopia.ro mobilpay functioneaza pe sistemul autorizare/incasare. In momentul in care ati facut o precomanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia a fost blocata in contul dumneavoastra. Conform reglementarilor Visa si MasterCard se trece la incasarea sumei aferente produselor in momentul in care clientul ridica precomanda din magazin.

 

CONFORM OG 34/2014

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

 

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate si platite prin site, sa notifice in scris SC RFAN DINAMIC SRL completand formularul Formular de returnare sau prin trimiterea unei solicitari via email la adresa contact@baby-market.com.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC RFAN DINAMIC SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandate daca in acest interval produsele returnate de client au ajuns la sediul nostru. In cazul in care produsele nu au ajuns in 14 zile de la data solicitarii de returnare din partea clientului,  baby-market.com.ro va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea au fost receptionate.

 

Baby-market.com.ro va returna contravaloarea produselor precomandate si a costului de transport pentru expedierea comenzii, costul de transport pentru returul produselor la baby-market.com.ro va fi suportat de clientul care a solicitat returul.

 

In cazul in care clientul doreste retur partial al unei precomenzi, adica numai a unor produse din precomanda, nu a precomenzii integrale, baby-market.com.ro va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentu expeditie. Si in cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportata de client.

 

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art .10, litera C din O.G.34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid - hrana bebelusi (lapte, piureuri, sucuri,etc.) , produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu: pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere si sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, dus bucal, etc.)

 

Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cand produsele sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul baby-market.com.ro.

 

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu trebuie sa fie purtate, folosite, desigilate, uzate si sa fie prezentate in ambalajul original, insotite de documentul fiscal de achizitie.