Termeni și condiții de utilizare

Conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document.

Baby-market.com.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Conditiilor de utilizare poate fi citita oricand folosind legatura "Conditii de utilizare" din meniul din partea de jos a site-ului.

 

INTRODUCERE

Acest website este administrat si intretinut de SC RFAN DINAMIC SRL si gazduit de serverele companiei Nav Communication SRL.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului baby-market.com.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea baby-market.com.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul baby-market.com.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LEGATURI

SC RFAN DINAMIC SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC RFAN DINAMIC SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul baby-market.com.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

SC RFAN DINAMIC SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea SC RFAN DINAMIC SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele baby-market.com.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

 

MARCI

SC RFAN DINAMIC SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului baby-market.com.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

 

ACCESUL LA SITE

Societatea SC RFAN DINAMIC SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC RFAN DINAMIC SRL, fara acordul scris al acesteia.

 

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SC RFAN DINAMIC SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC RFAN DINAMIC SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC RFAN DINAMIC SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC RFAN DINAMIC SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC RFAN DINAMIC SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului baby-market.com.ro.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea SC RFAN DINAMIC SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

 

PARTENERI

SC RFAN DINAMIC SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanti importanti ai produselor prezente in magazinul noastru. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC RFAN DINAMIC SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

SC RFAN DINAMIC SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC RFAN DINAMIC SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita precomanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va fi notificat in intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (4 zile lucratoare) daca din cauza indisponibilitatii stocului unui produs timpul de livrare se prelungeste sau comanda nu poate fi onorata. Clientul va primi inapoi banii blocati pe card pentru respectiva precomanda. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrarea sau plata va fi adusa la cunostinta companiei SC RFAN DINAMIC SRL in termen legal pentru solutionarea problemei sesizate de client. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de prospect emis de producator. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC RFAN DINAMIC SRL, dar nu si alte despagubiri. SC RFAN DINAMIC SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC RFAN DINAMIC SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC RFAN DINAMIC SRL de la acest client.

 

SC RFAN DINAMIC SRL pastreaza precomenzile cu ridicare de la sediul sau timp de 3 zile (72 de ore) din momentul in care clientul este anuntat pe email de procesarea precomenzii. Daca clientul nu se prezinta in termen de 3 zile de la notificarea procesarii precomenzii la sediul nostru sa ridice precomanda acesta va fi automat anulata.

 

RETURNAREA PRODUSELOR PARAFARMACEUTICE PRECOMANDATE

In afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate, sa notifice in scris SC RFAN DINAMIC SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC RFAN DINAMIC SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandata, daca acestea au fost achitate.

 

RETURNAREA PRODUSELOR FARMACEUTICE PRECOMANDATE

Produsele farmaceutice NU se pot returna.

 

STOCURI AFISATE PE SITE

Stocul si pretul afisate pe site in dreptul fiecarui produs reprezinta informatii corelate in timp real cu stocul fizic si pretul produsului de la SC RFAN DINAMIC SRL, punctul lucru din Str Drumul Garii, Pantelimon Ilfov.

 

GRESELI DE TIPARIRE

SC RFAN DINAMIC SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC RFAN DINAMIC SRL

 

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul baby-market.com.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de RFAN DINAMIC SRL si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC RFAN DINAMIC SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

SC RFAN DINAMIC SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

 

SC RFAN DINAMIC SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs.;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC RFAN DINAMIC SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor.

- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

   e prevazut intr-o dispozitie legala;

   protejeaza drepturile companiei SC RFAN DINAMIC SRL sau companiilor afiliate;

   previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

   protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

   aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

 

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SC RFAN DINAMIC SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- In cazul in care SC RFAN DINAMIC SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC RFAN DINAMIC SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul baby-market.com.ro.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC RFAN DINAMIC SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

 

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul).

 

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC RFAN DINAMIC SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la cotact@baby-market.com.ro.

 

CONDITII LEGALE

Site-ul baby-market.com.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC RFAN DINAMIC SRL SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea precomenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.